Ismét döntőben a Kaposvári Egyetem röpisei

2017. 05. 17., szerda, 11:16

Megismételve a 2016-os sikert, idén is a döntőig menetelt a Kaposvári Egyetem férfi- és női röplabdacsapata a Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságban. A lányok a Nyugat-magyarországi Egyetem, míg a fiúk a Pécsi Tudományegyetem együttese felett arattak egyértelmű győzelmet. Így intézményünk csapatai júniusban a négyes döntőben bizonyíthatnak.

A tavalyi kiváló eredményeknek köszönhetően kiemeltként várták a 2017. évi MEFOB (Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság) sorsolását a Kaposvári Egyetem női és férfi röplabdacsapatai. A 2016-os sikereknek köszönhetően együtteseinknek csak az utolsó fordulóban kellett bekapcsolódni a döntőbe jutásért vívott küzdelmekbe. A Kaposvári Egyetem női röplabdacsapata a MEFOB utolsó fordulójában a Nyugat-magyarországi Egyetem együttesét hazai pályán és idegenben is 3:0 arányban, egyértelmű fölénnyel utasította maga mögé.

A fiúknak pedig a a Pécsi Tudományegyetem csapata ellen kellett bizonyítani. A mieink idegenben 3:0-ra, hazai pályán pedig 3:1 arányban győztek, így szintén kettős győzelemmel jutottak a júniusi négyes döntőbe.

2016-ban a Kaposvári Egyetem férfi röplabdacsapata 1. a női röplabdacsapata 2. helyezést ért el.

A női csapat tagjai:

Csabai Diána, Duduka Ingrid, Horváth Alexandra (csapatkapitány), Koczka Adrienn, Pintér Zsanett, Rák Rebeka, Sólyom Beatrix, Szívós Ildikó és Tóth Eszter.

Csapatvezetők: Dr. Kiss Zoltán és Szerb György

A férfi csapat tagjai: 

Bögöly Gábor, Bükfa András, Csupor Bence, Hegedűs Balázs, Kalmár Ákos, Meskula Márk, Sántosi Péter (csapatkapitány), Szerb Bence és Tóth István.

Csapatvezető: Dr. Kiss Zoltán

Ezeket olvasta már?