Már az öregfiúk is pályára léptek a városi kispályás bajnokságban

2017. 09. 13., szerda, 08:10

Az idei városi kispályás bajnokságban, a 2017-2018-as szezonban az öregfiúk csapatai a keddi napokon játsszák a mérkőzéseiket. A tavalyihoz hasonlóan most is nyolc gárda küzd 21 fordulón keresztül a bajnoki pontokért. Itt is háromszor mérkőznek egymással a benevezett alakulatok.

Az Ebola csapatában újoncot köszönthetünk a 35 éven felüliek között, ezen kívül a Zsíroskönyér is ismét itt indul az idei pontvadászatban. Kíváncsian várjuk a tavalyi trónfosztás után milyen érdekességet produkál a bajnokság, melynek első játéknapján már voltak meglepő eredmények.

Fürge Nyuszi Focivilág kupa –öregfiúk bajnokság eredményei:

Ebola-Kocka és barátai 4-1
Góllövő: Bartal 2, Valenta 2, ill. Kocsis
Az újonc Ebola csapata végig uralta a mérkőzést, a helyzeteit jobban kihasználva megérdemelten szerezte meg a három bajnoki pontot.

Zsíroskönyér FC-Öregszem 1-5
Góllövők: Büki, ill. Korcsmár 3, Kovács, öngól.
Az első játékrész kiegyenlített csatát hozott a két fél küzdelmében. A második félidőben egy öngóllal vezetést szerzett az Öregszem. Ezután a Zsíroskönyér kitámadott és kontrákból rúgta góljait az ellenfele.

Pomeg ABC-Kapos Atlas 9-3
Góllövők: Tóth 4, Lassú 2, Gimesi 2, Neubauer, ill. Matics, Takács, Kampf.
A Pomeg csapata végig fölényben játszott, ám az Atlas az első félidőben még jól tartotta magát. A fordulás után azonban Tóth Norbiék tetszés szerint érték el góljaikat és magabiztosan győztek.

FIFA Kárpáti Kálmán FC-Gi-Fann Focitársulás 5-6
Góllövők: Szunyogh 4, Takács, ill. Tábori 3, Szabó, Beke, Széphelyi.
Jó színvonalú, küzdelmes csatát vívott egymással a két gárda. A mérkőzésen felváltva vezettek a csapatok, a küzdelemből a Gi-Fann jött ki jobban, ugyanis fél perccel a vége előtt megszerezték a vezetést, vele együtt a három bajnoki pontot.

A következő forduló (09.19.) párosítása: 17.45 Kocka és barátai-Zsíroskönyér FC, 18.30 FIFA Kárpáti Kálmán FC-Kapos Atlas, 19.15 Öregszem-Pomeg ABC, 20.00 Gi-Fann Focitársulás-Ebola.

 

Ezeket olvasta már?