Kiütéssel nyert a FIFA Kárpáti Kálmán FC

2017. 09. 20., szerda, 08:45

Másodszor léptek pályára az öregfiúk az idei pontvadászatban. Az újonc Ebola csapata ezen a játéknapon ismét pontot szerzett, jelenleg a második helyen áll a tabellán.

A Pomeg nagy csatában múlta felül az M-Car öregfiúk gárdáját, a Zsíroskönyér pedig kétgólos diadalt aratott Kocka és barátai felett. A FIFA aratta a legnagyobb különbségű győzelmet, mégpedig tizenhárommal lőtt többet ellenfelénél.

Fürge Nyuszi Focivilág kupa –öregfiúk bajnokság eredményei:

Kocka és barátai-Zsíroskönyér FC 1-3

Góllövő: Lapat, ill. Kovács 2, Ceglédi.

Sportszerű mérkőzést láthattunk a nap első találkozóján. A Zsíroskönyér jobban használta ki helyzeteit, megérdemelten szerezte meg a három bajnoki pontot.

FIFA Kárpáti Kálmán FC- Kapos Atlas 16-3

Góllövők: Takács 7, Horváth 5, Téglás 2, Szunyogh 2, ill. Takács 2, Kampf.

Gólzáporos találkozót hozott a két csapat összecsapása, tizenhatszor zörgette meg ellenfele hálóját a FIFA gárdája. Takács Norbert hét, Horváth Zoltán öt gólt ért el mérkőzésen.

M-Car Bérautó öregfiúk-Pomeg ABC 2-3

Góllövők: Cséplő, Ács, ill. Gimesi 2, Szabó.

Küzdelmes csatát hozott a két gárda találkozása, szoros küzdelemben, a helyzeteit jobban kihasználó, gólratörőbben játszó Pomeg nyert, megszerezve a három pontot. Győzelmével a csapat az élen áll a tabellán.

Interspájz-Ebola 4-4

Góllövők: Tábori 2, Beke, Boros, ill. Novák László 3, Veverán.

Megszületett a bajnokság első döntetlenje ezen a találkozón, a két fél megosztozott a pontokon. A mérkőzésen szerzett egy-egy pontjával a két csapat pillanatnyilag a képzeletbeli dobogón foglal helyet.