Gólzáporos meccsen nyert a QLR PC Bontó

2017. 09. 28., csütörtök, 08:15

Nem született döntetlen a II. osztály negyedik fordulójában, a műfüves bajnokságban. A QLR csapatán kívül az Orci is nagyarányú győzelmet aratott.

. Biztosan nyert az M-Car Bérautó és a WIN-Team gárdája soros ellenfele ellenében. Nagy küzdelemre késztette a vetélytársa az Alibi, a Nyár FC és a META FITNESS alakulatát, de végül mindegyik csapat három ponttal távozott a sportpályáról.

Maker Autó Kupa – II. osztály eredményei:

Alibi FC-Matracvarázs 3-2

Góllövő: Lapat 2, Széphelyi, ill. Víg, Tallósi.

A mérkőzés elején kétgólos előnyre tett szert a Matracvarázs gárdája. A második félidőben először egyenlített az Alibi, majd a vezetést is átvette az izgalmas véghajrában.

Nyár FC- Béke étterem 2-1

Góllövők: Kordé, Pintér, ill. Horváth

A Nyár FC szerezte meg a vezetést, majd hamarosan egyenlített a Béke étterem csapata. Az utóbbi végigtámadta a mérkőzést, de kontrából szerzett góllal a Nyár FC szerezte meg a győzelmet.

M-Car Bérautó-Lechler Autófesték 3-0

Góllövők: Korcsmár, Kulcsár, Horváth.

Magabiztosan nyerte soron következő találkozóját az M-Car, és továbbra is pontveszteség nélkül áll. A Lechler csak megnehezíteni tudta vetélytársa dolgát, de erőtlen támadójátékuk miatt nem termett babér számukra.

Polgármesteri Hivatal-WIN-Team 2010 1-3

Góllövők: Szerelem, ill. Éhl 2, Komjáti.

Egyenlő erők küzdelme folyt a mérkőzés első félidejében. A második játékrészre elfáradt a csere nélkül felálló Polgármesteri Hivatal, innentől az ellenfele fölénybe került és behúzta a három pontot.

Somogy Sportja All Stars-META FITNESS 2-3

Góllövők: Tamás, Sulyán, ill. Szabó 2, Egyed.

Jó iramú, hajtós találkozót láthatott a közönség. Az egyenlő erők küzdelméből a szerencsésebb csapat került ki győztesen.

Royal Fröccs-QLR PC Bontó 2-7

Góllövők: Dervalics, Mayer Barna, ill. Virágh 2, Cser 2, Balogh 2, Lakatos.

A QLR végig uralta a mérkőzést, magabiztosan nyerte az összecsapást. Győzelmükkel a tabella élén foglalnak helyet, pontveszteség nélkül.

Orci SC-Amatőrök 2011 8-3

Góllövők: Orsós 2, Csiszár, Bene, Nürnberger, Németh, 2 öngól, ill. Kukuly, Máté, Véber.

Az Orci SC nagyarányú győzelme megérdemelt volt, végig mezőnyfölényben játszottak, tetszés szerint érték el góljaikat a lelkes Amatőrök ellen.

A következő forduló (10.04.) párosítása: 17.00 Béke étterem-Royal Fröccs, 17.45 Lechler Autófesték-Alibi FC, 18.30 Matracvarázs-Polgármesteri Hivatal,19.15 META FITNESS-M-Car Bérautó, 20.00 QLR PC Bontó-Somogy Sportja All Stars, 20.45 WIN-Team 2010-Orci SE, Hétfő: 20.45 Amatőrök 2011-Nyár FC.

Ezeket olvasta már?