Harminc gól született az első osztály mérkőzésein

2017. 10. 10., kedd, 07:59

Újabb rangadót nyert a SIM-Team a kispályás labdarúgó bajnokság I. osztályának 5. fordulójában, ezúttal a Két Testvér alakulatát múlták felül nagy küzdelemben. A Fapuma gólzáporos győzelmet aratott soros ellenfele felett, a szenvedő fél a Bárány Fogadó volt.

Ismét nyert a Fekete Macska Söröző, már a dobogón találhatók. A SOM-Plast nyolcat rámolt be a forduló zárómeccsén a BullCar hálójába, ez volt a harmadik győzelmük a bajnokságban.

Roberto Csempeáruház Kupa – I. osztály eredményei:

Fapuma-Bárány Fogadó 7-1
Góllövő: Pető 2, Horváth 2, Balogh Cs.,Pallósi, Ferenczi M., ill. Horváth M.
A nap első találkozóján magabiztos győzelmet aratott a Fapuma alakulata. Tetszés szerint érték el góljaikat a szellősen védekező ellenfelükkel szemben.

Lakics Kft-Fekete Macska Söröző 2-4
Góllövők: Babai, Nagy, ill. Dávid 2, Erdei, Sznopek.
Határozottabb, gólratörőbb játékkal a Fekete Macska nyerte a találkozót a két csapat összecsapásán. Jobb védekezést mutattak be vetélytársuknál, ez is hozzásegítette őket a három bajnoki pont megszerzéséhez.

Két Testvér Pizzéria–SIM-Team 2-4
Góllövők: Németh, Mátés, ill. Simon M. 3, Vadas.
Jó iramú, színvonalas találkozót láthattunk a nap rangadóján. Mindkét csapat jól játszott, de a SIM-Team jobban kihasználta az ellenfél védelmének megingásait, és Simon Máté mesterhármasának köszönhetően diadalmaskodott.

Bullcar Autókereskedés-SOM-Plast Kft 2-8
Góllövők: Kovács 3, Martos 2, Palkovics, Farkas T., öngól, ill. Nagy, dr. Böröcz.
A SOM-Plast csapata végig meggyőző fölényben játszott, tetszés szerint érte el góljait, a BullCar-nak csak szórványos ellentámadásokra futotta.

A következő forduló (10.16.) párosítása: 17.45 Bárány Fogadó-BullCar Autókereskedés, 18.30 Fekete Macska Söröző-Fapuma FC 19.15 Lakics Kft-Két Testvér Pizzéria, 20.00 SOM-Plast Kft-SIM-Team.