Nincs már veretlen az öregfiúknál

2017. 10. 11., szerda, 07:32

Az ötödik fordulóban a Pomeg csapata is elvesztette veretlenségét, így már minden gárda hullajtott el pontot a bajnokság eddigi szakaszában.

Az M-Car Bérautó öregfiúk gólzáporos győzelmet aratott, ezzel a tabella élére álltak. Az Ebola szoros első játékrész után magabiztosan verte az Atlast. Egy mérkőzést későbbre halasztottak, a FIFA Kárpáti Kálmán FC-Zsíroskönyér FC találkozót jövő pénteken játszák le.

Fürge Nyuszi Focivilág kupa –öregfiúk bajnokság eredményei:

Ebola-Kapos Atlas 4-1

Góllövő: Valenta 3, Bartal, ill. Matics

A csere nélkül felálló Ebola jól bírta a mérkőzésiramát, az 1-1-es félidő után a maga javára tudta fordítani a találkozót, megszerezve ezzel a három bajnoki pontot.

Kocka és barátai-M-Car Bérautó öregfiúk 0-7

Góllövők: Szigeti 3, Korcsmár 3, Cséplő.

Az első játékrészben jól tartotta magát a Kocka és barátai gárda, 1-0 volt a részeredmény. A másodikban aztán az M-Car beindította a gólgyártás és hétig meg sem álltak.

Interspájz-Pomeg ABC 4-3

Góllövők: Tábori 2, Széphelyi, Boros, Ill. Tóth 2, dr. Böröcz.

A félidőben 1-1-re álltak a csapatok, aztán az Interspájz kétgólos előnyre tett szert, melyből egyet a mérkőzés végére megőriztek. A döntetlen jobban megfelelt volna a játék képének.

FIFA Kárpáti Kálmán FC-Zsíroskönyér FC

A mérkőzést október 20-án 17 órára halasztották.

A következő forduló (10.17.) párosítása: 17.45 Kocka és barátai-FIFA Kárpáti Kálmán FC, 18.30 M-Car Bérautó öregfiúk-Ebola,19.15 Kapos Atlas-Interspájz, 20.00 Pomeg ABC-Zsíroskönyér FC.