Ismét nyertek a dobogósok

2017. 11. 15., szerda, 08:11

Csak három mérkőzés volt a városi kispályás labdarúgó bajnokság I. osztályának hétfői játéknapján, mivel egy találkozó nem lett lejátszva ki nem állás miatt. Gólzáporos győzelmet aratott a SIM-Team a Lakics felett, visszavágva az előző körben elszenvedett vereségért.

Simán nyert a Fapuma a BullCar ellenében, a Fekete Macska szoros csatában múlta felül ellenfelét. Vada Zalán öt találatot jegyzett a SIM-Team színeiben és ezzel a góllövőlista élére került.

Roberto Csempeáruház Kupa – I. osztály eredményei:

Bárány Fogadó-Két Testvér Pizzéria 3-0
Játék nélkül.

SIM-Team-Lakics Kft 9-1
Góllövők: Vadas 5, László 2, Simon M., Simon R., ill. Cser.
A listavezető jobban alkalmazkodott a pálya csúszós talajához és ilyen arányban is megérdemelten nyerte a találkozót. Vadas Zalán öt góllal járult hozzá a nagykülönbségű győzelemhez.

SOM-Plast Kft-Fekete Macska Söröző 2-3
Góllövők: Halász, Házi Á., ill. Erdei, Hajas, Ceglédi
A Fekete Macska Söröző gárdája végig vezetett a mérkőzésen, az ellenfél egyenlítési próbálkozásait sorra visszaverték, és a végén bezsebelték a három bajnoki pontot.

Fapuma FC-Bullcar Autókereskedés 5-0
Góllövők: Balogh Á 2, Ferenczi M, Pető, Vodicska.
Nem volt egy súlycsoportban a két csapat a nap utolsó mérkőzésén. A Fapuma sokkal több helyzetet teremtett, melyből ötöt sikerült kihasználniuk, az ő kapujukat viszont nem terhelte gól a meccsen.

A következő forduló (11.20.) párosítása: 17.45 Fekete Macska Söröző-Bárány Fogadó, 18.30 BullCar Autókereskedés-SIM-Team, 19.15 Két Testvér Pizzéria-Fapuma FC, 20.00 Lakics Kft-SOM-Plast Kft.

Ezeket olvasta már?