Leány OMB: ismét a dobogón az Ékes-lányok

2017. 12. 05., kedd, 15:35

A leány Országos Mini Bajnokság újabb tornáján szerepeltek sikerrel a Kaposvári Röplabda Akadémia növendékei.

Az U13-as korosztály gödöllői erőpróbáján a RÖAK KÉK elnevezésű együttes mindössze egy alkalommal kapott ki (a döntőben), az összes többi meccsét megnyerte, így végül teljesen megérdemelten szerezte meg a második helyet. Ékes Erika és Horváth Alexandra tanítványai közül Péterfai Jázmin különdíjat is kapott. A RÖAK SÁRGA elnevezésű csapat a szintén előkelő negyedik helyen végzett.

OMB 2017. december 2. szombat, Gödöllő

Csoportbeosztás: RÖAK Kaposvár KÉK, Dunaújváros SE, Emericus KSE

Első mérkőzésünket a Dunaújváros csapatával játszottuk.  Koncentrált, szép játékkal sima 3-0-s győzelmet arattunk. Eredmény: 3-0.

A második mérkőzésünkön az Emericus KSE csapatával kerültünk össze. Magabiztos, okos játékkal nyertünk ismét 3-0 arányban, és lettünk csoportelsők. Eredmény: 3-0 (77-39).

A keresztjátékban az A csoport második helyezettjével, a Kalocsa csapatával kerültünk szembe. A gyerekek ezen a mérkőzésen is nagyon szépen, összeszedetten játszottak, Péterfai Jázmin és Tóth Sára vezénylésével sima 2-0 arányban hoztuk a mérkőzést és jutottunk a legjobb 3 csapat közé. Eredmény: 2-0 (50-10).

A legjobb háromban körmérkőzéseken dől el a helyezések sorsa.

Az első mérkőzésen a KRA csapatával mérkőztünk meg. Az első szettben magabiztos, szép játékkal nyert a Péterfai Jázmin, Tóth Sára, Imreh Dorka, Fodor Zoé négyes. (25-18). A második szettben a második sorunk az első pár nyitásfogadásnál elbizonytalanodott, és sima 15-25 arányú vereséget szenvedett. A döntő játszmában fej-fej mellett haladtak a csapatok, a végjátékban jobban sikerült az összpontosítás a mi csapatunknak, és nyertük a szettet (15-13) és a mérkőzést 2-1 arányban. Eredmény: 2-1 (55-56)

Az utolsó mérkőzésen a Gödöllő csapatával játszottunk, mely mérkőzésen kijött a reggeli kelés és az utazás fáradtsága, sima arányú 25-15 és 25-11 arányú vereséget szenvedtünk, és szereztük meg a tornán 1 vereséggel a második helyezést.

A csapatból Péterfai Jázmin kapott különdíjat.

Összességében a betegségektől és sérülésektől nem mentes felkészülés után ez a második hely szép eredmény. Sérültjeink remélhetőleg hamar felépülnek.

OMB U13 Gödöllő, 2017. december 2. szombat:

1. Gödöllő
2. RÖAK Kaposvár KÉK
3. KRA
4. RÖAK Kaposvár Sárga

Ezeket olvasta már?