Tovább szárnyal a Somodor

2017. 12. 07., csütörtök, 08:13

A második fordulót rendezték a Fürge Nyuszi Focivilág Kupa amatőr teremlabdarúgó bajnokságban. A játéknap első mérkőzésén kis híján megtréfálta ellenfelét a Haverok, ha tovább tartott volna a mérkőzés, akkor a pontszerzésük sem lett volna elképzelhetetlen.

Nem tudta megszorongatni ellenfelét a Beugró FC, így a Somodor nagyarányú győzelmet aratott. A Nyár FC több percen keresztül vezetett az esélyesebb ellenfele ellen, de összességében nem tudta megakadályozni ellenfele fölényes sikerét.

Fürge Nyuszi Focivilág amatőr teremlabdarúgó bajnokság 2.forduló eredményei:

Orci-Haverok 3-2
G.: Orsós K, Csiszár, Lévai ill. Balog B, Krakter.
Az első félidőben egy igen szerencsés találattal szerezte meg a vezetést az Orci együttese. A folytatásban aztán rátettek még egy lapáttal és elhúztak három góllal. Az ellenfél nem adta fel, a hajrában előbb szépített majd egy gólra meg is közelítette ellenfelét. Erre szokták mondani, ha még pár percig tart a mérkőzés az egyenlítés is összejött volna. De nem tartott, így maradt a minimális arányú Orci győzelem.

Somodor-Beugró FC 9-0
G.: Major 4, Nagy T. 2, Hadnagy, Krautner, Ács J.
Az első félidő tizenkettedik percégig egyenrangú ellenfele volt a Beugró FC a Somodor gárdájának. Az első félidő hajrájában aztán több könnyű gólt is szereztek és megnyugtató előnnyel fordultak a csapatok. A fordulás után igyekezett a Beugró, de csak helyzetekig jutottak el, míg ellenfelük újabb gólokat lőve fölényesen nyerte a mérkőzést.

Nyár FC-Ferro FC 2-7
G.: Simon Á. 2 ill. Török B. 3, Bene 4
Az első félidőben alaposan ráijesztett ellenfelére a Nyár FC. 2-1-es vezetésüket viszont nem tudták megtartani, ellenfelük előbb egyenlített, majd fokozatosan növelték előnyüket, végül nagyarányú győzelmet arattak a végig lelkesen játszó ellenfelük ellen.

A következő forduló (12.14.) párosítása: 18.00 Beugró FC-Haverok, 18.40 Ferro FC-Somodor, 19.20 Orci SC-Nyár FC.

Ezeket olvasta már?