Märcz Tamás Kaposváron járt

2018. 01. 05., péntek, 11:50

Január 4-én Kaposvárra látogatott Märcz Tamás, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya A szakember végignézte a KVK OB I. csapatának délelőtti edzését és a játékosok egyéni munkáját is alaposan szemrevételezte.

forrás: www.lokal.huMärcz Tamás elmondta, a vizit hátterében az áll, hogy fel szeretné mérni, milyen munka folyik az egyes kluboknál. Most a kisebb klubokat kezdi el végiglátogatni, korábban ugyanis olyan nagy csapatoknál járt, mint a Szolnok vagy az Eger. Elárulta, kellemes benyomások és élmények érték a kaposvári látogatás során, az edzésen különösen a passzolási gyakorlatok tetszettek neki.

A beszélgetésen olyan téma is szóba került, mint a magyar vízilabda helyzete, de a szövetségi kapitány, aki – mint kiderült – megnézte videókon a Kaposvári VK OB I. csapatának eddigi meccseit és gólösszefoglalóit, arra is kíváncsi volt többek között, hogy a fórokat milyen elgondolással csinálja a kaposvári csapat

Märcz Tamás a Kaposvári VK elnökével, Dr. Dobos Pállal is hosszan elbeszélgetett az uszodában, majd a kapitányi vizit egy közös ebéddel és kávézással zárult OB I. csapatunk törzshelyén. A szakember ezt követően folytatta klublátogatási útját: Kaposvárról Pécsre ment tovább.