Két dialallal és egy vereséggel kezdték az évet a kasis hokisok

2018. 01. 09., kedd, 12:11

Az esztendő első mérkőzéseit vívták a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola jégkorong csapatai a különböző korosztályos bajnokságokban.

U16-os bajnoki mérkőzésen:

Kaposvári Sportközpont és Sportiskola–Ferencváros B 6–2 (3–1, 2–0, 1–1)

– Küzdelmes, kemény mérkőzésen De Paoli Valerio vezérletével és kitűnő kapus produkcióval megérdemelt győzelmet arattunk a Ferencváros B csapata ellen – nyilatkozta a találkozót követően Zsigmond Imre, a sportiskolások vezetőedzője.

– Nagy kedvvel és keményen játszottak a fiúk, még egy kisebb verekedés is belefért a mérkőzésbe. Az összecsapáson nem játszott Pázmándi Zsófia, aki a magyar ifi válogatott tagjaként részt vesz a női U18-as világbajnokságon. Sok sikert kívánunk neki és a magyar válogatottnak is!

Gólszerzőink: 1–0 De Paoli Valerio, 2–0 De Paoli Valerio-Prins Alexander, 3–1 De Paoli Valerio-Zsille Péter, 4–1 Lampert Dávid-Prins Alexander, 5–1 De Paoli Valerio-Zsille Péter, 6–1 De Paoli Valerio.

U14-es bajnoki mérkőzésen:

Kaposvári Sportközpont és Sportiskola–Szeged 5–9 (2–2, 0–4, 3–3)

– Nem sikerült győzni a legfontosabb rivális ellen, pedig öt lőtt góllal illik mérkőzést nyerni – folytatta Zsigmond Imre.

– Semmivel nem voltunk gyengébbek a szegedieknél, csak egyetlenegy játékelemben a helyzetkihasználásban. Hat szólónk is kimaradt, ezt nem lehet büntetlenül megúszni. A második harmadban ment el a meccs, a másik két harmad „rendben volt”. Sajnos volt két sérülés, Gyuricsán Soma kisebb agyrázkódással védte végig a meccset, Dávidházi Lilla zúzódásos sérülést szenvedett egy ütközésnél. Szerencsére mindketten jól vannak.

Gólszerzők: 1–0 Lőczi Barnabás-Maricsek Sára,Varga Tamás, 2–1 Havadi Nagy Bálint, 3–6 Barna Sebestyén, 4–6 Maricsek Sára-Magyar András, 5–8 Lőczi Barnabás-Barna Sebestyén.

U12-es bajnoki mérkőzésen:

Veszprémi Jéglovagok–Kaposvári Sportközpont és Sportiskola 4–7 (2–1, 1–4, 1–2)

– Izgalmas mérkőzésen aratott megérdemelt győzelmet a kaposvári előkészítő csapat – összegzett Barna Dénes, az U12-es korosztályú sportiskolás együttes vezetőedzője.

– Az első harmad után 2–1-es veszprémi vezetéssel mentünk az öltözőbe. A második játékrész elején Herbán gyorsan duplázott, így hozzánk került az előny, amit végig megtartott a csapat. A Veszprém több technikás és jó lövő játékost tudhat soraiban, de kapusunk ügyesen hárított. Összességében az elszántság, kitartás és a csapatmunka meghozta gyümölcsét.

Gólszerzők: 2–1 Herbán Ákos, 2–2 Herbán Ákos, 2–3 Herbán Ákos, 3–4 Závodny Dorka, 3–5 Markovits Máté, 3–6 Müller Péter, 4–7 Závodny Dorka.

Ezeket olvasta már?