Jégkorong: Szuper Levente a somogyi megyeszékhelyen tart élménybeszámolót

2018. 01. 10., szerda, 17:10

Toborzó napot tartanak Kaposváron a jégkorongozók. A „Gyere Hokizni” Roadshow kaposvári állomását a Magyar Jégkorong Szövetség és a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola közösen szervezi.

A január 16-án, kedden esedékes rendezvényen az iskolák 1-4. osztályos tanulói vehetnek részt. A Kaposvári Városi Sportcsarnokban 13.30 órától várják a sportág iránt érdeklődőket. A 14 órai megnyitót követően igazi sztárvendéggel is találkozhatnak a diákok. A sportág egyik legavatottabb hazai képviselője, Szuper Levente tart élménybeszámolót.

A kapus az első magyar jégkorongozó volt, akit NHL-csapat szerződtetett. Volt Divízió I.-es világbajnok is a magyar válogatott tagjaként. Az élménybeszámolót követően a sportcsarnokban száraz, játékos ügyességi versenyeket is rendeznek, emellett a hokis felszereléseket is bemutatják, a gyerekek fel pedig felpróbálhatják azokat.

A jelenlévők játékos hokis kérdésekre válaszolhatnak a szóró ajándékokért. A sportcsarnokos program autogramosztással zárul. A Kaposvári Jégcsarnokban 17 órától korcsolyaoktatással folytatódik a „Gyere Hokizni” Roadshow, melyen minden résztvevő megtudhatja miért is jó jégkorongozni.
 

Ezeket olvasta már?