Godzsajev góljával nyerte a Rákóczi a listavezetők csatáját

2018. 02. 07., szerda, 15:27

Az NB III. Közép csoportját vezető Dunaújváros együttese ellen vívta a Kaposvári Rákóczi idei ötödik felkészülési mérkőzését. A találkozót az utolsó pillanatban Gozsajev-Telmán Rabil Ogli döntötte el.

A két éllovas csatája igen nagy küzdelmet tartogatott. A kaposváriak az első félidőben még nem tudták átvenni a mérkőzés irányítását, de a másodikban olykor a félpályát alig lépte át a hazai együttes. A találkozó utolsó percében egy szögletet követően az előretörő Godzsajev-Telmán Rabil Ogli góljával sikerült megnyerniük a mérkőzést, melyen ezúttal is lehetőséget kaptak a fiatal labdarúgók, akik most sem okoztak csalódást.

Dunaújváros PASE–Kaposvári Rákóczi FC 0–1 (0–0)

Dunaújváros.

Dunaújváros PASE: Vaszócsik – Csehi, Farkas V., Kovács G., Barna, Dorogi, Zvara, Pál D., Tóth T., Szepessy, Dobos Á. Vezetőedző: Dobos Barna.

Kaposvári Rákóczi FC: Slakta (Borsi, 60. p.) – Vachtler, Ur (Lakatos G., a szünetben), Szabó A. (Fodor M., a szünetben), Hadaró (Laczkó, 60. p.)– Nagy K. (Godzsajev, a szünetben), Szakály A. (Böjte, a szünetben) – Balázs R. (Balogh Sz., 65. p.), Ivancsics (Fonyódi, 55. p.), Kollega K. (Sárközi, a szünetben) – Andorka (Sóron, a szünetben). Edző: Waltner Róbert.

Gólszerzők: Godzsajev (90. p.).

A Rákóczi az ötödik felkészülési mérkőzésen a negyedik győzelmét aratta, ráadásul ezúttal is kapott gól nélkül zárta a találkozót.

A kaposváriak vezetőezdzője Waltner Róbert így látta a mérkőzést: "Két ellentétes félidejű, de nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk. Az elsőben nem játszottunk jól. A védelmünk rendben volt, de a támadó harmadban nem hoztak jó döntéseket a játékosok. A második félidővel maximálisan elégedett vagyok. A játékosok óriási akarattal és tűzzel, ha kellett csúszva-mászva küzdöttek. A labdavesztések után azonnal letámadtunk és visszaszereztük a labdát. Ekkor több olyan periódus is volt, amikor beszorítottuk a kapuja elé a Dunaújvárost. A végén három a kettőben voltunk hátul, s felküldtem Godzsejevet fejelni, akinek végül sikerült besodornia a labdát a kapuba."