Következik a finálé az amatőr bajnokságban

2018. 02. 08., csütörtök, 19:25

Az utolsó előtti fordulót rendezték a Fürge Nyuszi Focivilág Kupa amatőr teremlabdarúgó bajnokságban. A játéknapon az éllovasok nem veszítettek pontot, így az élen a helyzet változatlan.

A játéknap meglepetését a Nyár FC okozta azzal, hogy legyőzte a hetek óta jól teljesítő Haverok együttesét.

Fürge Nyuszi Focivilág Kupa 9. fordulójának eredményei:

Haverok-Nyár FC 6-7
Az elmúlt hetek eredményeit figyelembe vége a forduló meglepetését okozta a Nyár FC a Haverok gárdájának legyőzésével. Szinte végig a Nyár FC-nél volt az előny, a Haverok csapata végig kapaszkodott az eredmény után, de ellenfelük könnyű gólokat szerezve végül megnyerte a mérkőzést.

Orci SC-Somodor SE 6-3
Az Orci csapata számára nagy téttel bíró mérkőzést játszottak a felek. Az éllovas háromgólos előnyre tett szert, de az ellenfele nem adta fel és felkapaszkodott 3-2-ra. Az egyenlítő találat megszerzésére is volt több nagyszerű esély, de ezek rendre kihasználatlanok maradtak. A végjátékban rákapcsolt újra az Orci és újabb gólokat lőve magabiztossá tették győzelmüket.

Ferro FC-Beugró FC 10-1
G.: Bene 3, Török 3, Bessenyei 3, Ágoston ill. Mányoki
Annyi pozitívumot lehet elmondani a mérkőzésről, hogy egyetlen egy szabálytalanságot sem kellett megítélnie a játékvezetőnek. Rendkívül sportszerű körülmények között könnyed győzelmet aratott a Ferro FC gárdája.

A következő forduló (02.14.) párosítása: 18.00 Ferro FC-Haverok, 18.40 Somodor-Nyár FC, 19.20 Beugró FC-Orci SC, 20.00 Somodor-Ferro FC

Ezeket olvasta már?