Irodagép kupa: Rangadót nyert a Két Testvér Pizzéria

2018. 02. 10., szombat, 10:57

Két fordulóval a bajnokság vége előtt helycsere történt az élen, a Két Testvér Pizzéria csapata rangadót nyert a tavalyi bajnok Fapuma ellenében és az élre állt.

A Zsíroskönyér szabadnapos volt a játéknapon, de így is biztosan őrzi a harmadik helyét. A jövő hét küzdelmeit a Két Testvér-Zsíroskönyér rangadó zárja, eldöntve egy-két kérdést a bajnokság végkimenetelével kapcsolatban. A középmezőny csapatai, SIM-Team, Kuvaszok, Alibi gárdája viszonylag könnyedén nyerték a mérkőzéseiket a fordulóban.

Az Irodagép kupa eredményei:

SIM-Team-M-Car Bérautó 9-5

Góllövő: Vadas 5, Simon R. 3, Károli M., ill. Horváth 2, Magyar Cs. 2, Korcsmár.

Az első félidőben jól tartotta magát a csere nélkül felálló M-Car, 3-3 volt ekkor az eredmény. A második játékrészben aztán fokozatosan átvette a játék irányítását a SIM-Team és magabiztosan nyert.

WIN-Team 2010- Alibi FC 3-6

Góllövők: Bakos, Carlos, Szilvási, ill. Halász 3, Dobos, Nagy, Katona.

A mezőnyben két egyenrangú csapatot láthattunk, azonban a kapu előtt az Alibi volt határozottabb. 2-1-re még a WIN-Team vezetett a szünetben, de aztán fordított az ellenfele.

Fapuma FC-Két Testvér Pizzéria 0-1

Góllövők: Fila.

A rangadó első félideje tapogatózó játékot hozott, ritkán kerültek helyzetbe a csapatok. A fordulás után már többet támadtak a csapatok, de csak a Két Testvér szerzett gólt, ezzel megnyerte a mérkőzést. A végén a Fapuma folyamatosan támadott, beszorította ellenfelét, de nem sikerült a kapuba találniuk.

Fekete-Sarki Kocsma-Kuvaszok 2-5

Góllövők: Németh 2, ill. Hajas 2, Nagy 2, Ceglédi.

Küzdelmes találkozót hozott a pénteki mérkőzés, a helyzeteit jobban kihasználó, gólratörőbben játszó Kuvaszok gárdája háromgólos győzelmet aratott.

A következő forduló (02.15-16.) párosítása: Csütörtök 19.15 Interspájz-Ebola, 19.55 Kuvaszok-WIN-Team 2010, 20.35 M-Car Bérautó- Interspájz, Péntek 19.15 Alibi FC- Fapuma FC, 19.55 SIM-Team-Fekete-Sarki Kocsma, 20.35 Két Testvér Pizzéria-Zsíroskönyér FC.

Ezeket olvasta már?