Újabb diadalokat arattak a sportiskolás jégkorongozók

2018. 02. 13., kedd, 08:29

Hatalmas küzdelemben megérdemelt győzelmet aratott az U16-os bajnokságban a KASI csapata a Ferencváros B csapata fölött.

U16-os bajnoki mérkőzés:

Ferecváros B-Kaposvári Sportközpont és Sportiskola 1–5 (1–3, 0–2, 0–0)

– Hatalmas küzdelemben megérdemelt győzelmet arattunk a Ferencváros B csapata fölött – nyilatkozta a találkozót követően Zsigmond Imre, a Kasi vezetőedzője.

– Nagyon nagyot küzdött a csapat és ismét bebizonyosodott, hogy kell egy vezére. Míg az U14-ben Lőczi Barnabás és Maricsek Sára, addig az U16-ban De Paoli Valerio tölti be ezt a szerepet. Úgy lőtt négy gólt, hogy kettőnél sérült volt a keze. Valé sérülése és kiesése elemi erőket mozgatott meg a csapatban és társai igazi oroszlánokként küzdötték végig a mérkőzést. A cserepadon ziháló játékosok látványa óriási elégtétel volt számomra, mégiscsak vettek át a filozófiámból, mely szerint a sikerért meg kell dolgozni. Azt tették!

Gól és pontszerzőink: 0–1 De Paoli Valerio-Kápolnás Marcell, Szalontai Romeó. 1–2 Kónya Detre Zétény-Maricsek Sára. 1–3 De Paoli Valerio. 1–4 De Paoli Valerio-Szalontai Romeo. 1–5 De Paoli Valerio.

U14-es bajnoki mérkőzésen:

Kaposvári Sportközpont és Sportiskola–ESMTK Justitia 15–1 (8–0, 3–0, 4–1)

– Esélyeshez méltóan, gólzáporos győzelmet arattunk a Pesterzsébetiek fölött – folytatta beszámolóját Zsigmond Imre. – Igazi örömhokit hozott a mérkőzés, amelyen Lőczi Barnabás és Maricsek Sára voltak elemükben. Előbbi hét, utóbbi négy alkalommal mattolta az ellenfél kapusát. Ezzel a győzelemmel biztos, hogy a második helyen végzünk és a helyosztón a Szeged csapatával csapunk össze a C csoport első helyéért.

Gól és pontszerzők: 1–0 Maricsek Sára-Magyar András. 2–0 Varga Tamás-Magyar András, Kápolnás Marcell. 3–0 Lőczi Barnabás-Magyar András. 4–0 Havadi-Nagy Bálint. 5–0 Lőczi Barnabás-Varga Tamás. 6–0 Lőczi Barnabás-Magyar András. 7–0 Kápolnás Marcell-Lőczi Barnabás. 8–0 Maricsek Sára-Csontos Dominik. 9–0 Maricsek Sára-Lőczi Barnabás. 10–0 Herbán Ákos-Kohán Péter. 11–0 Lőczi Barnabás-Varga Tamás, Barna Sebestyén. 12–0 Lőczi Barnabás-Kohán Péter. 13–0 Lőczi barnabás-Barna Sebestyén. 14–0 Lőczi Barnabás.
15–1 Maricsek Sára-Laczó Zétény.
 
U12-es bajnoki mérkőzésen:

Ferencvárosi TC–Kaposvári Sportközpont és Sportiskola 2–11 (1–2, 1–3, 0–6)

Izgalmasan indult a mérkőzés, mindkét csapat az első perctől kezdve hajtott. Folyamatos magas tempó diktálásával, szépen kijátszott helyzetekkel sikerült megszerezni és tartani a vezetést. A harmadik harmadra az ellenfél csapata elfáradt, így lehetőségünk volt gyakorolni a passzjátékot. Összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével, mindenki az első perctől kezdve a maximumot nyújtotta.

Gól és pontszerzők: 0–1 Dávidházi Lilla, Herbán Ákos. 0–2 Dávidházi Lilla. 1–3 Herbán Ákos, Molnár Donát. 2–4 Pap Gréta. 2–5 Molnár Donát, Herbán Ákos, Markovits Máté. 2–6 Herbán Ákos. 2–7 Herbán Ákos, Dávidházi Lilla. 2–8 Dávidházi Lilla, Herbán Ákos. 2–9 Závodny Dorka. 2–10 Herbán Ákos, Katus Zsombor. 2–11 Herbán Ákos, Dávidházi Lilla.

Az U10-es csapat Szombathelyen szállt jégre és C besorolású tornán három győzelem mellett egy vereséget könyvelhettek el.

Az U8-as együttes Szekszárdon szerepelt egy C besorolású tornán, ahol két győzelem és két vereség volt a mérleg.

Ezeket olvasta már?