KKK: Pécsen szomszédvári rangadót vívunk szombaton

2018. 03. 09., péntek, 18:58

Szomszédvári rangadót vív szombaton este a baranyai megyeszékhelyen csapatunk, amely szeretne javítani a szerdai hazai fiaskó után.

Újabb nehéz feladat vár a Kaposvári KK játékosaira a hét végi bajnoki fordulóban. Hendleinék a Pécsi VSK-VEOLIA vendégeként lépnek pályára szombaton 18 órakor a baranyai megyeszékhelyen. Amelyik csapat nyer a Lauber Dezső Sportcsarnokban rendezett összecsapáson, az kerül közelebb ahhoz, hogy biztosítsa helyét a középházi rájátszásban.

Az alapszakaszban hatodik-tizedik helyezett gárdák alkotják majd a mezőnyt ebben a bajnoki szakaszban. Amennyiben a kaposváriak újabb vereséggel zárnak, akkor az őket üldözők közül a Szeged Jászberényben aratott diadallal be is érhetné őket. A baranyaiak a nyolcadik helyről várják a folytatást.

Kilenc győzelmük mellett eddig tizenegy vereséget könyvelhettek el. A körmendiek elleni összecsapásukat a vasiak nemzetközi kupaszereplése miatt halasztották el. A somogyiak maradtak a kilencedik helyen, de a kilenc győzelem mellett immár tizenkét vesztesen vívott találkozójuk van. Az egyik éppen a Pécs elleni hazai meccs volt, amelyen Sarlija az utolsó másodpercben szerzett duplával biztosított két bajnoki pontot együttesének. Emiatt is fűtheti a visszavágás vágya a kaposváriakat. A Pécs legyőzése ugyanakkor a kézközépcsont-törés után lábadozó amerikai Dunn nélkül nem lesz egyszerű feladat.

Ezeket olvasta már?