Csináltasson új Kaposvár Kártyát!

2016. 01. 12., kedd, 12:07

2016. január végéig érvényesek a régi fényképes Kaposvár Kártyák, azonban februártól már sehol nem lesznek használhatók ezek. A kártyarendszer modernizálásával az összes Kaposvár Kártyát újra cserélik a Tourinform Irodában.

Az érvényesítéshez a kártyára, az esetleges változásokat igazoló iratokra (lakcímkártya, nyugdíjas szelvény, iskolalátogatási igazolás) van szükség. Teljes áron 635 Ft-ba, 14 év alatt és nyugdíjasoknak 320 Ft-ba kerül az érvényesítés. Családtagok egymás kártyáit érvényesíthetik.

Kaposvár Kártyához kiadható szombati kedvezményes parkoló kártyák ügyintézéséhez az autó tulajdonosának lakcímkártyájára, jogosítványára, Kaposvár Kártyájára és az autó forgalmi engedélyére (speciális esetekben törzskönyvre, üzembentartói szerződésre) van szükség.  Az ügyintézéshez a lakcímkártya, a jogosítvány és a forgalmi mindkét oldali fénymásolata is elegendő.

Az új Kaposvár Kártyák segítségével a Kaposvári Tekergő névre keresztelt közbicikli rendszert is használhatják. Az új típusú Kaposvár Kártyákon 4635 Ft-ért (3650Ft + Áfa) iratható jóvá a Tourinorm Irodában a 365 napig felhasználható kerékpár, illetve roller használati jog. Mindez a kártyán 3650 virtuális pontként jelenik meg. A járgányok használatakor ez optimális esetben meg is marad, hiszen az első fél óra nem kerül pontveszteségbe. Az első fél óra használat után azonban minden további megkezdett 30 perc 50 pont elvesztését jelenti a kártyáról. A pontegyenleg év közben is újratölthető. Kaposvár kártyával nem rendelkező Kaposvári munkavállalók számára 5715 Ft-os (4500Ft + Áfa) áron váltható közbringa használatára jogosító, 365 napig használható kártya. A közösségi kerékpáros rendszerhez, turisták számára ajánlható kártyatípus is elérhető a Tourinform Irodában és a Fekete István Látogatóközpontnál.

A Tourinform Iroda munkanapokon 9-től 17 óráig, szombaton 9-től 14 óráig tart nyitva, a Fő utca 8. szám alatt.

További videóink. Ezeket látta már?