Roxínház: az utcán perdült táncra Bendegúz

2016. 06. 02., csütörtök, 19:02

Zenés, táncos meglepetés műsorral hirdetett új évadot a Roxínház csütörtök délután a Kossuth tér közelében. Három új bemutatót terveznek jövőre, a Túl a maszathegyen zenés tündérmese, a Vuk című mesemusical és a Sose halunk meg című musical is szerepel a műsortervben.


Új bemutatók:

Varró Dániel-Teslár Ákos-Presser Gábor: Túl a Maszat hegyen - zenés mesejáték

Igazi mai varázsmese várja a közönséget 3- 99 évesig,óvodával és iskolával,rejtőzködő kémekkel,Emil bácsival, aki az e-mail-ek őre és postás. A főhős, a megnyerni kívánt szíve hölgyéért halált megvető bátorsággal győzi le a kettejük közé tornyosuló akadályokat, míg végül egymásra találnak és egy mesés fordulattal minden a helyére kerül, és "végre minden szabad lesz.Fürödni is és nem fürödni is...És szabadnak lenni is szabad lesz"

Györe Zsolt-Szemenyei János-Schlatovszky Csaba: VUK - musical

Fekete István regénye a musical világában még eddig nem látott formában.Igazi remek alkalom az ajánlott kötelező olvasmányok közé sorolt mű színházi körülmények között történő átélése, mely megkönnyíti a további tanulmányokat a regény kapcsán. A KARAK-ter ábrázolás remekül példázza az önfeláldozás, a barátság és a szerelem örök háromszögét. A Roxínház 2011-ben újította fel a már korábban bemutatott előadását, ami nagy sikert aratott az akkori nézők körében. Egy online szavazás alapján került ismét a Roxínház műsorába. Az előadást 5 éves kortól 105 éves korig ajánljuk.

Dés László-Nemes István-Koltai Róbert-Nógrádi Gábor: Sose halunk meg - musical

Álmodunk, reménykedünk,vágyakozunk, áhítjuk a tuti tippet. Ki a szerelemben, ki az üzletben, ki épp a szerencsében. Ahogy a szenvedélyes, népszerű Gyuszi bácsi, a vállfa árus is, aki Imit, a kissé félénk és visszahúzódó unokaöccsét próbálja bevezetni az élet sűrűjébe. a figurák visszaköszönnek a 90-es évek egyik legsikeresebb magyar filmjéből, aminek musical változatát tűzi műsorára társulatunk. Az eseménydúsnak, látványosnak, lendületesnek ígérkező előadásból mindenki megkapja a tuti tippet élete "Nagy utazás"-ához. Az előadást 10 éves kortól 110 éves korig ajánljuk.

Műsoron marad: A DZSUNGEL KÖNYVE, INDUL A BAKTERHÁZ, HOTEL MENTHOL

További videóink. Ezeket látta már?