Egyszerűbb és gyorsabb ügyintézés az új MFB Pontban

2017. 08. 18., péntek, 11:35

Megnyitották az OTP bankban az MFB (Magyar Fejlesztési Bank) pontot pénteken délelőtt Kaposváron is. A program célja, hogy a vállalkozások és lakossági ügyfelek a lehető legszélesebb körben, könnyen elérhető módon, gyorsan és minden eddiginél olcsóbban juthassanak forráshoz.

A hitel- és vissza nem térítendő forrással kombinált hiteltermékek értékesítésére a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) tavaly 442 MFB Pontból álló hálózatot hozott létre. Idén további 200 ponttal bővítik ezt a hálózatot, hogy a vállalati és lakossági ügyfelek minél több helyen, a lehető leggyorsabban jussanak – a nagyságrendileg 320 milliárd forintos - forráshoz, illetve szakmai tanácsokhoz.

Az MFB közbeszerzési pályázatot hirdetett, amelynek eredményeként a kiíráson nyertes pénzintézetek saját hálózatukon belül, az MFB Pontok arculatával ellátott fiókokban állnak az ügyfelek rendelkezésére az ország számos településén.

Az OTP Bank összesen 163 fiókjában alakít ki egyedi arculatú MFB Pontot a különféle uniós hiteltermékek közvetítésére. A legjelentősebb hazai hitelintézet mellett – konzorciumi partnerként – az MKB Bank 35, míg a Gránit Bank és az NHB Növekedési Hitel Bank egy-egy fiókkal növeli majd az MFB Pontok számát.

A mai napon Kaposváron ünnepélyes keretek között nyitották meg a Széchenyi tér 2. szám alatt az OTP Bank legújabb MFB Pontját. Az eseményen Szita Károly polgármester, Gelencsér Attila országgyűlési képviselő valamint Bálint Dénes, az OTP Bank Dél-dunántúli régiójának ügyvezető igazgatója vett részt.