Romantikus cigányburleszk a Csikyben

2013.02.06., szerda 06:51

Azért vicces az élet. Egyszer fehérnek születsz, másodjára feketének, aztán harmadszor cigány leszel. Ugyanaz a hiábavalóság. És az emberek is viccesek, letapossák egymást, mint a sváb bogár. Premier a Csikyben: Cigánytábor az égbe megy.Szerző: Benke Róbert, S. Kovács Zoltán
Forrás: kaposvarnettv.hu

 Fotógalériák

 Magazin

Locsolna, de nincs mivel? Segítünk!

Locsolna, de nincs mivel? Segítünk!

Összegyűjtöttünk pár hagyományos, kevésbé hagyományos és kifejezetten szokatlan
mondókát, amivel garantált a piros-tojás szerzés. Ha mégsem, hivatkozzon ránk.
A misztikus feltámadás csodája

A misztikus feltámadás csodája

Figyeljünk jobban a belső hangunkra, de törekedjünk arra is, hogy képesek legyünk jelen lenni a társaink valódi belső motivációinak is. Az Uránusz, a Jupiter, a Mars és a Plútó most abban segít, hogy felszínre hozzuk a hozott bölcsességet.
Minden férfinak kötelező!

Minden férfinak kötelező!

Van ebben a nőben valami. Valami igazán nő. Aki nem szégyelli, hogy széles a csípője. Akinek nem kell smink a fellépéshez. Aki adni akar úgy, ahogy ő tud. Érzést, hangulatot, tanítást. Mindig egy dalba sűrítve.
Somogyi hagyományok: mit tojott a nyuszi?

Somogyi hagyományok: mit tojott a nyuszi?

A régi kaposváriak húsvét éjszakáján, úgy két óra tájban kertjükben elimádkozták a teljes olvasót, vagyis fölidézték magukban az egész megváltástörténetet. A zamárdi parasztok szerint, aki a piros tojásból eszik, nem fog szentség nélkül meghalni.
A kereszthalálhoz vezető út

A kereszthalálhoz vezető út

A halálos ítélettől a kereszthalálig és temetésig. 14 stáció Jézus keresztútján. 14 lehetőség a ma embere számára, hogy Krisztus követőjévé váljon. Rumszauer Miklós plébános osztja meg gondolatait 2014 húsvétján. Akinek füle van hozzá, hallja meg...

 Legfrissebb hírek

Ez történt a héten - összefoglaló

Ez történt a héten - összefoglaló

Tető került a desedai kilátóra, rendbontás esetén ugorna a segély, a holokauszt áldozataira emlékeztek. Pedagógusjelöltek versengtek, keresztutat jártak Toponáron, szezonnyitó BMX-es trükkök, a húsvét üzenete. Hírek, videók, blogok és interjúk.
Kaposvári időjós: záporos húsvét

Kaposvári időjós: záporos húsvét

A beáramló meleg, nedves levegő hatására egyre inkább záporossá válik időjárásunk. Néhány órás napsütés természetesen lesz és fázni sem fogunk. A jövő hét változatosságot tartogat számunkra 20-23 fokos délutánokkal, de szinte bármikor lehet záporeső.
Nézze meg, hol lesz út- és járdafelújítás!

Nézze meg, hol lesz út- és járdafelújítás!

Zajlik a Bereczk Sándor Út- és Járdafelújítási program második üteme, több mint 50 utca útburkolata újul meg. Ezeket a helyeket rápakoltuk egy térképre és online megtekinthetővé tettük. Kattintson, és keresse meg utcáját!
Napi traffipax információ

Napi traffipax információ

A rend őrei ezen a héten is drága autós portrét készítenek azokról, akik nem tartják be a sebességhatárokat. Ne szegjék meg a közlekedés szabályait, sietni sem érdemes. A napi traffipax információból kiderül, hogy melyik utakon terveznek mérést.
Húsvét itthon és a nagyvilágban

Húsvét itthon és a nagyvilágban

A világot sújtó éhezés és a konfliktusok leküzdését, a védtelenek és kizsákmányolt emberek védelmét szorgalmazta Ferenc pápa vasárnap a Szent Péter-bazilika lodzsájáról mondott beszédében.